Mobil: +46(0)700214320

Bra miljö val logga
Svanen logga
Bild av ett trä golv behandlat med hjälp en slipmaskin

Behandling av Parkettgolv

Finns det något vackrare än ett gammalt Parkett? Det är skönt att gå på och det har liv och lyster. Men det är sant, även ett sådant behöver renoveras ibland. Golvet ska då först slipas och sedan ytbehandlas med till exempel lack eller olja?

Renovering av Parkett med omlackering.

Dags att renovera Parkett?

De flesta Parkett kan renoveras upprepade gånger så länge som det finns en tillräckligt tjock slityta. I regel slipas hela golvet till rent trä för att omlackeras. På så sätt erhålls samma nyans och glans på golvet. För ett bra resultat förutsätts att golvets underlag är stabilt och att slitskiktets stavar sitter väl förankrat i underlaget.

Parkettgolv polering

Parkettgolv är populära val i både vardagsrum och sovrum. De vanligaste typerna är askparkett och ekparkett men vi arbetar även med björkparkett och bokparkett.

Bild av ett trä golv Bila av ett trä golv
Rut avdrag logga

Nya regler för RUT-avdraget 2016 men försatt halva arbetskosnaden.

Regeringen har beslutat om att halvera maxtaket för RUT-avdrag från 1-januari 2016 till 25000 kronor mot tidigare 50000 kronor. RUT-avdraget kommer alltså fortfarande innebära att man får skattereduktion med halva arbetskostnaden, men med maximalt 25000 kronor per person och år.

Välkommen att ta kontakt med oss!